OhGosiP.CoM

Posts Subscribe to CommentsComments


Khamis, 10 Februari 2011

Gambar Syella Kamaruddin nampak tetek

gambar artis nampak tetek

Mak oi, ini bukan calang-calang punya buah. Ini buah gred A, limited edition beb! Syella Kamaruddin, merupakan seorang artis yang kurang dikenali, jarang muncul dalam mana-mana drama, namun dia sering dihinggap dengan cerita panas, terutamanya berkenaan pakaian seksi yang selalu terdedah sana-sini.

Kalau dulu, ada cerita Syella yang konon’nya bergaduh di Facebook sebab ditegur oleh orang veteran kerana berpakaian seksi, namun kami rasa teguran itu tidak diendah sangat. Gambar terbaru (mungkin?) daripada Syella kembali menghangatkan mata-mata yang memandang. Apakan tidak, buah dada’nya hampir separuh terkeluar, macam nak ditayangkan sangat kemontokan aset berharga miliknya.

Daring dan berani, namun itu bukan tiket untuk popular dan mendapat perhatian produser filem. Cuba tengok Lisa Surihani & Siti Nurhaliza, tak perlu tayang apa-apa pun, fans mereka tetap berjuta-juta. Kami pun pelik, Syella ni orang’nya cantik, putih melepak. Apa motif nak tayang buah dada, low cut beb? Versi NSFW selepas ini, jizz!

Comments :

0 ulasan to “Gambar Syella Kamaruddin nampak tetek”

Komenlah..kalau rasa nak komen: Facebook Fan Page Kami Likelah Kalau Suke www.ohgosip.com Di Facebook FanPage Kami

Catat Ulasan

 

Copyright © 2009 by Gosip Artis | Cerita Artis | Gambar Artis | Perihal Dunia, Blog Hiburan